La renda per càpita de les isclenques i isclencs se situava el 2018 en gairebé 17.000 euros, poc per sota de la mitjana de Catalunya, segons xifres que es desprenen de l’anàlisi elaborada per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal a partir de dades de l’IDESCAT.

Segons l’estudi, al Maresme s’hi experimenta un creixement superior que en el conjunt de Catalunya tot i que en el rànquing d’increments comarcals ocupem el vintè lloc.

El rànquing de poblacions maresmenques, l’encapçala Alella amb una renda per càpita de 27.400 €, seguida per Teià, Cabrils, Tiana, Sant Vicenç de Montalt, Cabrera i Premià de Dalt. Som comarca de contrastos i en la cua del rànquing hi trobem Pineda de Mar (14.100 €), Tordera i Calella.

La renda per càpita de la nostra població està al bell mig del rànquing (17.100 €), gairebé la mateixa que Canet de Mar. Poques dècimes per sobre hi trobem Arenys de Mar, Sant Cebrià i tot el conjunt del país.

Podeu consultar l’informe sencer: