El cas dels gossos de caça malvivint en unes instal·lacions suposadament a la nostra vila, que uns activistes van destapar fa uns dies, han tingut resposta per part de l’ajuntament:

Comunicat de l’Ajuntament de Sant Iscle davant del vídeo

Aquest comunicat no ha fet més que avivar la polèmica que hi ha a la vila: Adeptes a la caça enfront dels animalistes o senzillament persones amb més sensibilitat. Molts dels comentaris que fan isclenques o isclencs en aquest comunicat fan referència a la mala o nul·la gestió per part de l’ajuntament en aquest assumpte, la suposada màfia que hi ha a la població pels suposats lligams que hi ha entre l’ajuntament amb caçadors actius o d’altres directament ho titllen d’un mer rentat de cara.

Per altra banda, la ciutadana Mercè Cano ha obert una recollida de signatures a Change.org, que ja compta amb gairebé 1700 adhesions, on es demana a les administracions i Seprona que actuïn.

Related Posts