La Ràdio Lliure de Sant Iscle de Vallalta 92.8FM

Categoria: Música

Ebri Knight: Carrer

Des d’Argentona el grup de Folk-rock en català Ebri Knight treu a la llum el seu darrer disc: Carrer.

El disc, que ha estat cofinançat per 703 aportacions de mecenes, denúncia les diferents crisis que estem patint amb un eix troncal: El carrer.

La banda, per esquivar els estralls de la crisi cultural, des de fa tres anys s’ha constituït com a cooperativa (Folk You Coop).

Aquest nou disc (i tots els anteriors) ja sonen a la nostra continuïtat musical. ISCLE359FM compromesa amb la música del nostre país i la nostra llengua. Encara no ens escoltes? Sintonitza’ns a Sant Iscle als 92.8Mhz, per internet, o per la nostra app d’Android.

Continua llegint

Viu el Nadal

El cantautor Jordi Ninus sona molt sovint a la nostra continuïtat musical i a més a més va tenir la gentilesa d’enregistrar-nos una falca dedicatòria per saludar a tots els nostres oients. Els mes assidus a la nostra programació segurament ja l’heu escoltat!

El 2016 va enregistrar una cançó especial per Nadal (Viu el Nadal). Ara l’ha tornat a editar amb un nou videoclip d’il·lustracions. Viu el Nadal!

Gertudris i Doctor Prats: No em dóna la gana

A ISCLE359FM apostem per la música del nostre país. Sempre.

Des d’avui ja hi sona a la continuïtat musical (359Hits+CAT) el més nou de Gertrudis amb la col·laboració de Doctor Prats: No em dóna la gana.

La cançó s’acompanya d’un clip protagonitzat pels dos grups acompanyats de cares conegudes com Dèlia Brufau, Biel Duran, Paula Jornet, Sergi Cervera o la Tiktoker Gemmeta “la Divina”.

El nou disc de Gertrudis es va publicar l’any passat i ja compta amb més de 5 milions de reproduccions gràcies a hits com “Si tothom calla”, “Bon dia vida” o “T’he imaginat tant”

Gertrudis i Doctor Prats, dues de les formacions més en forma de la música festiva actual, uneixen el seu talent per a regalar als seus seguidors una nova versió de “No em dóna la gana”, la cançó que dona títol al darrer disc dels de La Garriga.

El resultat és un hit ballable, fresc i carregat d’optimisme, on la complicitat dels dos grups nascuda als backstages de festivals i festes majors on han coincidit, la transformen en un èxit instantani.

La cançó parla de l’empoderament que tothom necessita després d’una ruptura amorosa. Aquest leitmotiv és el punt de partida d’un videoclip potent i divertit realitzat per Pol Fuentes, on hi apareixen cares conegudes com l’actriu de “Les del hoquei” Dèlia Brufau, l’actor del Polònia Sergi Cervera, l’actriu i cantant Paula Jornet “Pavvla”, l’actor consolidat Biel Duran i la tiktoker Gemmeta “La Divina”.

La publicació l’any passat de No em dóna la gana, el vuitè disc d’estudi dels Gertrudis, els ha tornat a posicionar com un dels grans grups de l’escena festiva catalana. Tot i que la pandèmia mundial ha frustrat una llarga gira que encara estaria en marxa, el cert és que cançons tan exitoses com “Si tothom calla”, “Bon dia vida” o “T’he imaginat tant” s’han fet un lloc en l’imaginari musical dels darrers temps, sumant més de cinc milions de reproduccions a les plataformes digitals.