La Ràdio Lliure de Sant Iscle de Vallalta 92.8FM

Categoria: Programes (Pàgina 1 de 3)

Les sessions dels dissabtes

Els dissabtes al vespre els nostres DJ preferits ens fan arribar, en exclusiva i des dels inicis de les nostres transmissions, les seves sessions Atotamakina i La Traca.

Des de l’Aldea (Terres de l’Ebre), les millors sessions Trance a càrrec de DJ Seto. Cada dissabte a les sis de la tarda, Atotamakina – In the name of trance. Les sessions Atotamakina produïdes per Seto Gallego a Antena Aldaia i emès per diverses emissores municipals de les Terres de l’Ebre, online a Brasil i en exclusiva al Maresme per Iscle359FM.

També des dels inicis de les nostres transmissions comptem puntualment cada setmana amb les sessions de DJ Kaz7hor, l’Enric Sitjà des de Manlleu. S’emet simultàniament per Ràdio Manlleu i Iscle359FM.
Els dissabtes a les deu de la nit.

Continua llegint
More Entrades for Shows: ATOTAMAKINA, La Traca

Peluts 3, 4 i 6 de març: La Caça

El Peluts d’aquesta setmana tracta sobre la problemàtica que representa La Caça. Per la malaurada vinculació de la nostra vila amb aquesta suposada afició, excepcionalment aquesta setmana el Peluts tindrà un altre passi demà dijous a les 16h a banda dels habituals: dimecres a les quatre de la tarda i dissabtes a les onze del matí.

Avui, parlarem amb PACMA Catalunya i amb la Fundació Miranda sobre la problemàtica de la caça. Analitzarem els incidents que provoca i el maltractament dels gossos de caça.

Peluts 3, 4 i 6 de març de 2021

Si us l’heu perdut a la nostra antena, el podeu escoltar per internet: http://mataroaudiovisual.alacarta.cat/Peluts/capitol/peluts_02032021


More Entrades for Show: Peluts

Nou Programa: Hot Dance 80

Afegim un nou espai musical a la nostra graella: el Hot Dance 80.

Hot Dance 80 amb Josep Maria Jurado

Produït i dirigit per Josep Maria Jurado, és un programa de música de ball dels anys vuitanta. Jurado porta des de’l 1983 fent ràdio i dirigint emissores a Osona i Ripollès i recentment ens ha fet arribar el seu programa a la Vallalta, fet que li agraïm.

A la nostra graella ja hi tenim des dels nostres inicis el 80’s Factory amb Rafel Corbí, els dimarts, dijous i diumenges a les cinc de la tarda.

Afegim doncs el Hot Dance 80 els dilluns a les onze del matí i els divendres i dissabtes a les quatre de la tarda. Com sempre, amb repeticions nocturnes. Consulteu la nostra graella.

Es nota que ens agrada la música dels 80s?

Podeu seguir el programa a través del seu perfil de Facebook: https://www.facebook.com/HotDance80/


More Entrades for Show: Hot Dance 80

Sessió de La Traca especial Carnaval

Des que vam començar les nostres emissions el juny de l’any passat, hem comptat amb l’estreta col·laboració de DJ Kaz7hor (Enric Sitjà) i Basscornerz per fer ressonar les sessions de música electrònica dels dissabtes nit per tota la Vallalta.

Els dissabtes nit, a Sant Iscle de Vallalta, són de Traca!

Aquest Carnaval els germans Basscornerz ens ofereixen una sessió especial amb els temes més mítics i remember de tots els temps.

Continua llegint
More Entrades for Show: La Traca

Nou programa: Aiguabarreig

Aquesta setmana estrenem un nou programa a la nostra graella: Aiguabarreig.

Produït pel llavanerenc Josuè Ytxart, cada setmana ens proposarà un aiguabarreig de cançons per gaudir, ballar i cantar acompanyat de bona música d’avui i d’ahir, records musicals i troballes actuals.

El podrem escoltar els dimarts a les onze del matí i dimecres a les cinc de la tarda. També reemissions nocturnes com és habitual en la nostra programació

Cal destacar que Josuè havia produït anteriorment el programa Can Cargolí i durant gairebé nou anys va ser mestre a l’escola de la nostra vila, Dones d’Aigua.

Podeu seguir l’Instagram del programa aquí: https://www.instagram.com/aiguabarreigmusical/


More Entrades for Show: Aiguabarreig

Peluts 10 i 13 de febrer: Respecte i protecció animal

Detall del programa d’aquesta setmana que emetem a Sant Iscle els dimecres a les 16h i dissabtes a les 11h.

Avui, parlarem de lo important que és que els ajuntaments s’impliquin en la protecció dels animals. 

Tindrem amb nosaltres a la Núria Muñoz, regidora de Respecte Animal de Mollet del Vallès, perquè ens expliqui el  treball d’aquesta regidoria i de la Coordinadora Animalista de Mollet.

I tancarem el programa connectant amb el refugi de Cabrils des d’on la companya Sandra ens parlarà dels gats que esperen adopció des d’aquest centre.

equip de peluts


More Entrades for Show: Peluts

Gestant un nou programa de muntanya i tot el que l’envolta

Estem molt contents d’anunciar que estem gestant un nou programa que s’anomenarà GR-83.

Calceu-vos les botes de muntanya, ja que com molt bé heu intuït, el programa va de senderisme, excursions, rutes, curiositats i una bona dosi d’història i de patrimoni històric.

GR-83
GR-83 al seu pas per Sant Iscle / Somosemilla.es

El programa està liderat per la Isclenca Irene Mancilla, guia de Muntanya titulada professional i creadora de l’empresa emergent Somos Semilla. També compta amb la col·laboració tècnica d’Andreu Bassols, creador del Fórmula.CAT.

El focus del programa serà kilòmetre zero començant en l’entorn més local tot i que també es parlarà d’altres indrets del país. Per això l’equip del programa ha escollit GR-83.

El GR-83 comença a Mataró i acaba al Canigó, passant pel Montnegre, Montseny, Guilleries, Fageda d’en Jordà… tot enllaçant territoris vinculats i recordant l’exili republicà al final de la Guerra Civil. També es tractarà sovint d’altres GR, com el GR-5 que transcorre pel bell mig de Sant Iscle.

Esperem sentir-lo en antena ben aviat, us mantindrem informats!

Peluts 27 i 30 de gener

Sinòpsi del Peluts d’aquesta setmana, que emetrem dimecres 27 a les 16h i el dissabte a les 11 del matí:

Benvinguts una vegada més al programa que dóna veu als animals abandonats. Aquesta setmana al programa parlarem de totes les dificultats amb les quals, encara avui en dia, ens trobem per poder denunciar casos de maltractament animal.

Parlarem amb Lex Ànima perquè ens posin al dia del cas de la Laska, una gosseta víctima de maltractament per part del seu propietari. I tancarem el programa connectant amb el CAAC de Badalona, des d’on ens parlaran d’unes adopcions molt esperades i d’alguns gossos que necessiten amb urgència trobar una família.

Peluts

More Entrades for Show: Peluts
« Entrades més antigues